Hakklihakaste on tuntud toit kindlasti igas Eestimaa kodus. Toitev ja kergesti valmistatav, maitseb ka lastele.
KOOSTISAINED
400 g seguhakkliha
1 sibul
2 dl 35 %-list koort
200-250 g hapukoort
0,5 – 1 aedviljapuljongi kuubik
värsket tilli
õli praadimiseks
vajadusel vett
VALMISTUSJUHEND
1. Haki sibul. Kuumuta pannil õli ja prae selles sibul klaasjaks. Ära pruunista.
2. Lisa pannile hakkliha. Prae seni kuni liha värvus on muutunud.
3. Kalla peale koor. Purusta juurde puljongikuubik. Lase keema tõusta.
4. Lisa hapukoor. Sega korralikult läbi.
5. Haki juurde till.
6. Kui kaste on liialt paks, lisa juurde veidike vett.
Serveeri keedukartulite, kartulipudru või makaronidega.
Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.